DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29694

Название: Cовершенствование способа получения солодовых экстрактов
Другие названия: Improving the method of producing malt extracts
Авторы: Мисюра, Тарас Григорьевич
Попова, Наталия Викторовна
Христенко, Виктория Викторовна
Chornyi, Valentyn
Mysiura, Taras
Popova, Nataliia
Khrystenko, Viktoriia
Черный, Валентин Николаевич
Chornyi, Valentyn
Ключевые слова: экстрагирование
екстрагування
extraction
виброэкстрактор
віброекстрактор
vibroextractor
солод
солод
malts
зерно
зерно
grain
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2019
Библиографическое описание: Усовершенствование способа получения солодовых экстрактов / В. Н. Черный, Т. Г. Мисюра, Н. В. Попова, В. В. Христенко // Technical Scientific of students, master students and PhD Students (with international participation), 26-29 march 2019, Chisinau. – Moldova, 2019. – С. 606-609
Краткий осмотр (реферат): В работе обоснована целесообразность использования низкочастотных механических колебаний, как источника создания пульсирующих вибротурбулизующих знакопеременных гидродинамических струй системы жидкость - твердое тело, для интенсификации извлечения целевых компонентов из растительного сырья зернового происхождения. Представлены оптимальные условия и режимы работы виброэкстрактора непрерывного действия для получения солодовых экстрактов. Приведена технология получения сухих экстрактов солода с применением вибрационного экстрактора. The work substantiates the expediency of using low-frequency mechanical vibrations as a source for creating pulsating vibratory turbulent alternating hydrodynamic jets of the liquid-solid body system for intensifying the extraction of target components from vegetable raw materials of grain origin. Optimal conditions and operating modes of a continuous vibroextractor for producing malt extracts are presented. The technology of obtaining dry malt extracts using a vibration extractor is given.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29694
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
2.pdf333,3 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback