Methods of determination of parameters of Whey with food fibers
Вантажиться...
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
The article presents fixation methods of parameters of whey with food fibers for fermentation with lacto-fermentative Zygosaccharomyces lactis 868-K yeast for getting a non-alcoholic fermented beverage.
Опис
Ключові слова
whey, сироватка, fermentation, ферментація, whey-vegetable wort of increased viscosity, сироватково-овочеве сусло підвищеної в'язкості, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Methods of determination of parameters of whey with food fibers / S.Tsygankov, O. Grek, O. Krasulya et al. // EUREKA: Life Sciences. – 2018. – № 1. – P. 69-76