DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29759

Название: Methods of determination of parameters of Whey with food fibers
Другие названия: Методы определения показателей молочной сыворотки с пищевыми волокнами
Авторы: Tsygankov, Sergii
Grek, Olena
Krasulya, Olena
Onopriichuk, Olena
Chubenko, Larysa
Savchenko, Alexander
Snizhko, Olha
Ochkolyas, Olena
Циганков, Сергій Петрович
Грек, Олена Вікторівна
Красуля, Олена Олександрівна
Онопрійчук, Олена Олександрівна
Чубенко, Лариса Михайлівна
Савченко, Олександр Аркадійович
Сніжко, Ольга Миколаївна
Очколяс, Олена Миколаївна
Ключевые слова: whey
сироватка
fermentation
ферментація
whey-vegetable wort of increased viscosity
сироватково-овочеве сусло підвищеної в'язкості
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2018
Библиографическое описание: Methods of determination of parameters of whey with food fibers / S.Tsygankov, O. Grek, O. Krasulya et al. // EUREKA: Life Sciences. – 2018. – № 1. – P. 69-76
Краткий осмотр (реферат): The article presents fixation methods of parameters of whey with food fibers for fermentation with lacto-fermentative Zygosaccharomyces lactis 868-K yeast for getting a non-alcoholic fermented beverage. У статті представлені методи фіксації показників молочної сироватки з харчовими волокнами для бродіння лактосбражівающімі дріжджами Zygosaccharomyces lactis 868-K з метою отримання безалкогольного ферментованого напою.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29759
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
1.pdf591,31 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback