Methods of determination of parameters of Whey with food fibers

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The article presents fixation methods of parameters of whey with food fibers for fermentation with lacto-fermentative Zygosaccharomyces lactis 868-K yeast for getting a non-alcoholic fermented beverage.

Опис

Ключові слова

whey, сироватка, fermentation, ферментація, whey-vegetable wort of increased viscosity, сироватково-овочеве сусло підвищеної в'язкості, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Methods of determination of parameters of whey with food fibers / S.Tsygankov, O. Grek, O. Krasulya et al. // EUREKA: Life Sciences. – 2018. – № 1. – P. 69-76

Зібрання