DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30010

Название: Кавбуз – перспективна сировина для солодких страв
Другие названия: Kawbuz is a promising raw material for sweet dishes
Авторы: Кравчук, Надія Миколаївна
Редько, Олександр Дмитрович
Kravchuk, Nadiya
Redko, Alexander
Ключевые слова: фруктові десерти
фруктово-ягідні десерти
кавбуз
гібрид кавуна
гарбуз
фруктовые десерты
фруктово-ягодные десерты
кавбуз
гибрид арбуза
тыква
fruit desserts
fruit-berry desserts
kavbuz
watermelone hybrid
pumpkin
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2018
Библиографическое описание: Кравчук, Н. М. Кавбуз – перспективна сировина для солодких страв / Н. М. Кравчук, О. Д. Редько // Інтернаука. – 2018. - № 21.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто необхідність та доцільність використання кавбуза в технології виробництва солодких страв, а саме самбуків як джерела біологічно активних речовин (БАР). Рассмотрена необходимость и целесообразность использования кавбуза в технологии производства сладких блюд, а именно самбуков как источника биологически активных веществ (БАВ). The necessity and expediency of using kawuzu in the technology of sweet dishes production, namely sambukov as a source of biologically active substances (BAR).
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30010
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Redko.pdf639,06 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback