Кавбуз – перспективна сировина для солодких страв
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто необхідність та доцільність використання кавбуза в технології виробництва солодких страв, а саме самбуків як джерела біологічно активних речовин (БАР). The necessity and expediency of using kawuzu in the technology of sweet dishes production, namely sambukov as a source of biologically active substances (BAR).
Опис
Ключові слова
фруктові десерти, фруктово-ягідні десерти, кавбуз, гібрид кавуна, гарбуз, fruit desserts, fruit-berry desserts, kavbuz, watermelone hybrid, pumpkin, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Кравчук, Н. М. Кавбуз – перспективна сировина для солодких страв / Н. М. Кравчук, О. Д. Редько // Інтернаука. – 2018. - № 21.