Теоретичні аспекти технології соусів з імуномодулюючою дією

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто актуальність виробництва соусів з імуномодулюючою дією. Функціональним рецептурним компонентом запропоновано порошок з кореню імбиру та салепу. The article discusses the relevance of the sauces production immunomodulatory effects. Functional prescription component of the proposed powder with ginger root and orchis.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, якість, система управління якістю, соус імуномодулюючий, quality, quality management system, sauce immunomodulatory

Бібліографічний опис

Кравчук, Н. М. Теоретичні аспекти технології соусів з імуномодулюючою дією / Н. М. Кравчук, Г. М. Лявинець, Д. С. Черненко // Інтернаука. – 2018. - № 18 (39). - С.63-73

Зібрання