DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30011

Название: Теоретичні аспекти технології соусів з імуномодулюючою дією
Другие названия: Theoretical aspects of the technology of sauces from immunomodulatory effects
Авторы: Кравчук, Надія Миколаївна
Лявинець, Георгій Михайлович
Черненко, Дмитро Сергійович
Kravchuk, Nadiya
Liavynets, Heorhii
Chernenko, Dmytro
Ключевые слова: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
якість
система управління якістю
соус імуномодулюючий
система управления качеством
качество
соус имуномодулюющий
quality
quality management system
sauce immunomodulatory
Issue Date: 2018
Библиографическое описание: Кравчук, Н. М. Теоретичні аспекти технології соусів з імуномодулюючою дією / Н. М.Кравчук, Г. М. Лявинець, Д. С Черненко // Інтернаука. – 2018. - № 18 (39). - С.63-73
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто актуальність виробництва соусів з імуномодулюючою дією. Функціональним рецептурним компонентом запропоновано порошок з кореню імбиру та салепу. Рассмотрены актуальность производства соусов с иммуномодулирующим действием. Функциональным рецептурным компонентом предложено порошок из корня имбиря и салепа. The article discusses the relevance of the sauces production immunomodulatory effects. Functional prescription component of the proposed powder with ginger root and orchis.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30011
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Chernenko.pdf367,46 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback