Теоретичні аспекти технології соусів з імуномодулюючою дією
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто актуальність виробництва соусів з імуномодулюючою дією. Функціональним рецептурним компонентом запропоновано порошок з кореню імбиру та салепу.
The article discusses the relevance of the sauces production immunomodulatory effects. Functional prescription component of the proposed powder with ginger root and orchis.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, якість, система управління якістю, соус імуномодулюючий, quality, quality management system, sauce immunomodulatory
Бібліографічний опис
Кравчук, Н. М. Теоретичні аспекти технології соусів з імуномодулюючою дією / Н. М. Кравчук, Г. М. Лявинець, Д. С. Черненко // Інтернаука. – 2018. - № 18 (39). - С.63-73