DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30013

Название: Удосконалення технології десертів
Другие названия: Improving the technology of desserts
Авторы: Кравчук, Надія Миколаївна
Шамшур, Анна Григорівна
Польовик, Володимир Вікторович
Kravchuk, Nadiya
Shamshur, Anna
Polevik, Vladimir
Ключевые слова: пюре коренеплоду селери
сухий яєчний білок
глюкозно-фруктозний сироп
клітковина льону
сироватка
пюре корнеплода сельдерея
сухой яичный белок
глюкозно-фруктозный сироп
клетчатка льна
сыворотка
celery root celery puree
dry egg white
glucose-fructose syrup
flax fiber
serum
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2019
Библиографическое описание: Кравчук, Н. М. Удосконалення технології десертів / Н. М. Кравчук, В. В. Польовик, А. Г. Шамшур // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19 - 20 березня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – С. 178-179.
Краткий осмотр (реферат): Розроблено удосконалену технологію солодкої збивної страви – десерту «Самбук яблучно-селеровий» оздоровчого призначення. Для поліпшення структури десерту та харчової цінності в рецептурі використані молочна сироватка і клітковина льону. Разработано усовершенствованную технологию сладкой сбивной блюда - десерта «Самбук яблочно-сельдерейный» оздоровительного назначения. Для улучшения структуры десерта и пищевой ценности в рецептуре использованы молочная сыворотка и клетчатка льна. The advanced technology of sweet cut-off dish - dessert "Sambuk apple-celery" for health-improving purposes is developed. In order to improve the structure of the dessert and the nutritional value in the formulation used milk serum and fiber of flax.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30013
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Shamshur.pdf173,8 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback