Удосконалення технології десертів

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено удосконалену технологію солодкої збивної страви – десерту «Самбук яблучно-селеровий» оздоровчого призначення. Для поліпшення структури десерту та харчової цінності в рецептурі використані молочна сироватка і клітковина льону. The advanced technology of sweet cut-off dish - dessert "Sambuk apple-celery" for health-improving purposes is developed. In order to improve the structure of the dessert and the nutritional value in the formulation used milk serum and fiber of flax.

Опис

Ключові слова

пюре коренеплоду селери, сухий яєчний білок, глюкозно-фруктозний сироп, клітковина льону, сироватка, celery root celery puree, dry egg white, glucose-fructose syrup, flax fiber, serum, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Шамшур, А. Г. Удосконалення технології десертів / А. Г. Шамшур, Н. М. Кравчук, В. В. Польовик // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19 - 20 березня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – С. 178-179.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced