DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Інститут післядипломної освіти (м. Київ) >
Статті ІПДО >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30048

Название: Сучасний аналітичний контроль якості цукру
Другие названия: Up-to-date analytical control of sugar quality
Авторы: Скорик, Костянтин Дмитрович
Skoryk, Kostyantin
Ключевые слова: методики аналізів цукру
мікробіологічний контроль
прилади
колориметр
кондуктометр
methods of sugar analysis
microbiological control
instruments
colorimeter
conductivity meter
Issue Date: 2006
Библиографическое описание: Скорик, К. Д. Сучасний аналітичний контроль якості цукру / К. Д. Скорик // Качество сахарной свеклы урожая 2006 года. Пути обеспечения эффективной переработки свеклы, повышения качества готовой продукции : материалы научно-технического семинара, вересень 2006 р. – Київ : 2006. - С. 54-56.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання гармонізації вимог до якості цукру в Україні з міжнародними вимогами. Звертається увага на необхідність мікробіологічного контролю цукрового виробництва. Наведені деякі особливості проведення вимірюваннь кольоровості і кондуктометричної золи в білому цукрі. Issues are discussed of harmonization of sugar quality requirements in Ukraine with international requirements. Attention was paid to necessity of microbiological control of sugar production. Some peculiarities are presented as for carrying out measurements of color and conductometric ash in white sugar.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30048
Appears in Collections:Статті ІПДО

Files in This Item:

File Description SizeFormat
control of sugar quality.pdf982,43 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback