Сучасний аналітичний контроль якості цукру
Дата
2006
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто питання гармонізації вимог до якості цукру в Україні з міжнародними вимогами. Звертається увага на необхідність мікробіологічного контролю цукрового виробництва. Наведені деякі особливості проведення вимірюваннь кольоровості і кондуктометричної золи в білому цукрі. Issues are discussed of harmonization of sugar quality requirements in Ukraine with international requirements. Attention was paid to necessity of microbiological control of sugar production. Some peculiarities are presented as for carrying out measurements of color and conductometric ash in white sugar.
Опис
Ключові слова
методики аналізів цукру, мікробіологічний контроль, прилади, колориметр, кондуктометр, methods of sugar analysis, microbiological control, instruments, colorimeter, conductivity meter
Бібліографічний опис
Скорик, К. Д. Сучасний аналітичний контроль якості цукру / К. Д. Скорик // Качество сахарной свеклы урожая 2006 года. Пути обеспечения эффективной переработки свеклы, повышения качества готовой продукции : материалы научно-технического семинара, вересень 2006 р. – Київ : 2006. - С. 54-56.