Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30366
Title: Визначення якості раціонів харчування в ресторанному бізнесі
Other Titles: Determination of the quality of diets in the restaurant business
Authors: Кузьмін, Олег Володимирович
Мурзін, Андрій Вадимович
Руських, Аліна Ігорівна
Ремезок, Петро Володимирович
Салига, Василь Іванович
Kuzmin, Oleg
Murzin, Andrii
Russkikh, Alina
Remezok, Petro
Salyha, Vasyl
Keywords: кваліметрія
якість
харчування
qualimetry
diet
quality
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2019
Citation: Визначення якості раціонів харчування в ресторанному бізнесі / О. В. Кузьмін, А. В. Мурзін, А. І. Руських, П. В. Ремезюк, В. І. Салига // Інтернаука. – 2019. – Т. 1, № 20 (60). – С. 55–65.
Abstract: В роботі проведено оцінку якості раціонів харчування у ресторанному бізнесі з позиції норм фізіологічної потреби людини The work assessed the quality of food rations in the restaurant business from the standpoint of the norms of the physiological human need
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30366
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
26.pdf664.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.