Визначення якості раціонів харчування в ресторанному бізнесі
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі проведено оцінку якості раціонів харчування у ресторанному бізнесі з позиції норм фізіологічної потреби людини.
The work assessed the quality of food rations in the restaurant business from the standpoint of the norms of the physiological human need.
Опис
Ключові слова
кваліметрія, якість, харчування, qualimetry, diet, quality, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Визначення якості раціонів харчування в ресторанному бізнесі / О. В. Кузьмін, А. В. Мурзін, А. І. Руських, П. В. Ремезюк, В. І. Салига // Інтернаука. – 2019. – Т. 1, № 20 (60). – С. 55–65.