Функціонально–технологічні властивості варено-копченої ковбаси
Вантажиться...
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Аналіз наведених результатів досліджень показує можливість і перспективність використання м’яса прісноводної риби (сріблястий карась) у рецептурах варено-копчених ковбасних виробів. Дослідження функціонально-технологічних показників модельних фаршів за розробленими рецептурами показало позитивну тенденцію до підвищення.
Опис
Ключові слова
риба, ковбаса, харчова цінність, синергізм, fish, sausage, nutritional value, synergy, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Функціонально – технологічні властивості варено-копченої ковбаси / Т. М. Кутова, Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11-12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 347.