Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30429
Title: Білкозин – альтернативний інгредієнт в композиційних сумішах
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Полумбрик, Максим Олегович
Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна
Keywords: колагеновий білок
білкозин
суміші
компонент
collagenous protein
вторинна сировина
bilkozyne
premixes
component
secondary raw materials
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2016
Citation: Пасічний, В. М. Білкозин — альтернативний інгредієнт в композиційних сумішах / В. М. Пасічний, М. О. Полумбрик, М. М. Полумбрик // Харчова промисловість. – Київ : НУХТ, 2016. – № 19. – С. 36–39.
Abstract: В статті описана можливість застосування яловичого колагенового білка «Білкозин» в якості альтернативного компонента білоквмісних сумішей з метою покращення їх функціональних властивостей та підвищення рентабельності виробництва м’ясних продуктів. Отримані результати можуть застосовуватися в технологіях ковбасних виробів для збільшення виходу продукції та підвищення показників якості.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30429
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6.pdf243.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.