Пюре з ягід журавлини в технології помадних цукерок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У тезі відображені результати досліджень, присвячених можливості використання пюре з ягід журавлини при виробництві помадних корпусів цукерок. Встановлено раціональний способу внесення пюре в рецептуру помади; визначено вплив досліджуваного пюре на в’язкість цукеркової маси на основі помади та встановлено раціональний спосіб формування корпусів цукерок; Підібрано оптимальне дозування пюре в рецептуру виробів та його вплив на уповільнення процесу черствіння цукерок.

Опис

Ключові слова

помадні цукерки, журавлина, гідроколоїди, екструзія, функціональний продукт, показник глікемічності, клюква, fondant candy, cranberry, hydrocolloids, extrusion, functional product, glycemic index, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Онофрійчук, О. С. Пюре з ягід журавлини в технології помадних цукерок / О. С.Онофрійчук, О. О. Кохан, О. А. Биконь // Advances of science: proceedings of articles the international scientific conference, 28 sept. 2018 y., Czech republic, Karlovy Vary – Ukraine, Kyiv. – Czech Republic, Karlovy Vary : Skleněny Můstek – Ukraine, Kyiv : MCNIP, 2018. – С. 681-686.