Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30435
Title: Збагачення продуктів з модифікованим жировим складом
Authors: Грек, Олена Вікторівна
Тимчук, Алла Вікторівна
Онопрійчук, Олена Олександрівна
Keywords: жироутримувальна здатність
вологоутримувальна здатність
обліпиха
молочні продукти
fat-holding capacity
moisture-holding ability
sea buckthorn
dairy products
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2019
Citation: Грек, О. В. Удосконалення способу виробництва сироваткового сиру / О. Грек, А. В. Тимчук, О. О. Онопрійчук // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019 р – С. 444-446.
Abstract: Досліджено технологічні властивості продуктів переробки обліпихи для використання в якості збагачувача складових продуктів модифікованого жирового складу. Збагачення таких продуктів шротом Hippopharhamnoides L. typus, є можливим, а технологічний ефект (жиро– та вологоутримання) необхідно підсилювати додаванням інших харчових волокон.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30435
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1 (3).pdf380.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.