Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30435
Title: Збагачення продуктів з модифікованим жировим складом
Other Titles: Enrichment of products with modified fat composition
Authors: Грек, Олена Вікторівна
Тимчук, Алла Вікторівна
Онопрійчук, Олена Олександрівна
Grek, Olena
Tymchuk, Alla
Onopriichuk, Olena
Keywords: жироутримувальна здатність
вологоутримувальна здатність
обліпиха
молочні продукти
fat-holding capacity
moisture-holding ability
sea buckthorn
dairy products
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2019
Citation: Грек, О. В. Удосконалення способу виробництва сироваткового сиру / О. Грек, А. В. Тимчук, О. О. Онопрійчук // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019 р – С. 444-446.
Abstract: Досліджено технологічні властивості продуктів переробки обліпихи для використання в якості збагачувача складових продуктів модифікованого жирового складу. Збагачення таких продуктів шротом Hippopharhamnoides L. typus, є можливим, а технологічний ефект (жиро– та вологоутримання) необхідно підсилювати додаванням інших харчових волокон.The technological properties of sea buckthorn processing products for use as a modifier of the components of the modified fat composition have been investigated. The enrichment of such products with the meal of Hippopharhamnoides L. typus is possible, and the technological effect (fat and moisture content) should be enhanced by the addition of other dietary fibers.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30435
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1 (3).pdf380.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.