Збагачення продуктів з модифікованим жировим складом

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено технологічні властивості продуктів переробки обліпихи для використання в якості збагачувача складових продуктів модифікованого жирового складу. Збагачення таких продуктів шротом Hippopharhamnoides L. typus, є можливим, а технологічний ефект (жиро– та вологоутримання) необхідно підсилювати додаванням інших харчових волокон.

Опис

Ключові слова

жироутримувальна здатність, вологоутримувальна здатність, обліпиха, молочні продукти, fat-holding capacity, moisture-holding ability, sea buckthorn, dairy products, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Грек, О. В. Збагачення продуктів з модифікованим жировим складом / О. Грек, А. В. Тимчук, О. О. Онопрійчук // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019 – С. 444-446.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced