Сирна запіканка з підвищеною біологічною цінністю для харчування спортсменів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропоновано спосіб створення сирної запіканки на основі комбінування сировини тваринного і рослинного походження. Обґрунтовано вибір рослинних збагачувачів та розроблений новий вид запіканки із підвищеним вмістом вітамінів, мінеральних речовин, які містяться в меді, волоських горіхах та кориці. Сирну запіканку з підвищеною біологічною цінністю можна рекомендувати для харчування спортсменівКлючові слова:кисломолочний сир, запіканка, харчування спортсменів. The method of creation of cheese casserole based on combining raw materials of animal and vegetable origin is offered. The choice of plant enrichers was substantiated and a new type of casserole with a high content of vitamins, minerals contained in honey, walnuts and cinnamon was developed. Cheese casserole with high biological value can be recommended for nutrition athletes

Опис

Ключові слова

кисломолочний сир, запіканка, харчування спортсменів, sour milk cheese, casserole, nutrition of athletes, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Сильчук, Т. А. Сирна запіканка з підвищеною біологічною цінністю для харчування спортсменів / Т. А. Сильчук, І. В. Дочинець, К. Є. Чернігівська, А. Р. Серікова // Modern scientific researches. – 2019. – Вип. 9, Т. 1. – С. 23–28.

Зібрання