Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30519
Title: Дослідження впливу камеді геллану на структуру крему «Суфле» з додаванням журавлиного пюре
Authors: Сивній, Іванна Іванівна
Цапук, Ірина Святославівна
Оболкіна, Віра Іллівна
Keywords: структурно-механічні властивості
драглеутворювач
білково-збивний крем
пюре з журавлини
камедь геллану
крем «Суфле»
structural and mechanical properties
drag forming agent
whipped cream
cranberry puree
gellan gum
souffle cream
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2019
Citation: Сивній, І. І.Дослідження впливу камеді геллану на структуру крему «Суфле» з додаванням журавлиного пюре / І. І. Сивній, І. С. Цапук, В. І. Оболкіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 202.
Abstract: Досліджено вплив камеді геллану на структуру крему «Суфле» з додавання журавлиного пюре. Доведено, що камедь геллану є високоефективним структуроутворювачем мікробіологічного походження. Це дозволяє рекомендувати її до використання в технології оздоблювальних напівфабрикатів з піноподібної структурою, з метою покращення споживчих властивостей та зниження витрат гелеутворювача. The effect of gellan gum on the structure of cream "Souffle" with the addition of cranberry puree has been investigated. It has been proved that gellan gum is a highly effective microbiological structure-forming agent. This allows you to recommend it for use in the technology of finishing semi-finished products with foam-like structure, with the aim of improving consumer properties and reducing the cost of the gel.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30519
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
souffle.pdf422.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.