Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30519
Назва: Дослідження впливу камеді геллану на структуру крему «Суфле» з додаванням журавлиного пюре
Автори: Сивній, Іванна Іванівна
Цапук, Ірина Святославівна
Оболкіна, Віра Іллівна
Ключові слова: структурно-механічні властивості
драглеутворювач
білково-збивний крем
пюре з журавлини
камедь геллану
крем «Суфле»
structural and mechanical properties
drag forming agent
whipped cream
cranberry puree
gellan gum
souffle cream
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Сивній, І. І.Дослідження впливу камеді геллану на структуру крему «Суфле» з додаванням журавлиного пюре / І. І. Сивній, І. С. Цапук, В. І. Оболкіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 202.
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив камеді геллану на структуру крему «Суфле» з додавання журавлиного пюре. Доведено, що камедь геллану є високоефективним структуроутворювачем мікробіологічного походження. Це дозволяє рекомендувати її до використання в технології оздоблювальних напівфабрикатів з піноподібної структурою, з метою покращення споживчих властивостей та зниження витрат гелеутворювача. The effect of gellan gum on the structure of cream "Souffle" with the addition of cranberry puree has been investigated. It has been proved that gellan gum is a highly effective microbiological structure-forming agent. This allows you to recommend it for use in the technology of finishing semi-finished products with foam-like structure, with the aim of improving consumer properties and reducing the cost of the gel.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30519
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
souffle.pdf422.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.