Спосіб виробництва крекеру «Лісовий подих» (Патент на корисну модель № 127289)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Деклараційний патент на корисну модель. Розроблено спосіб виробництва крекеру з використанням пряно-ароматичної фіто сировини та цистеїну. Спосіб виробництва крекеру «Лісовий подих» дозволяє одержати крекер з покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, отримати крекер з оригінальним пікантним смаком, покращеними органолептичними властивостями та подовженим терміном придатності до споживання (до 12 місяців). Utility model patent patent. A method for the production of crackers using spicy-aromatic phyto raw materials and cysteine was developed. The method of production of cracker "Forest Breath" allows to obtain a cracker with improved structural and mechanical properties of the dough and finished products, to obtain a cracker with original spicy taste, improved organoleptic properties and extended shelf life (up to 12 months).

Опис

Ключові слова

гуньба сінна, борошняні кондитерські вироби, пряно-ароматична сировина, крекер, цистеїн, спосіб виробництва, fenugreek hay fever, flour confectionery, spice-aromatic raw materials, cracker, cysteine, mode of production, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Патент 127289 UA, МПК А23G 13/80 (2018.01) Спосіб виробництва крекеру «Лісовий подих» / Дзигар О. О., Оболкіна В. І. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201801685 ; заявл. 20.02.2018 ; опубл. 25.07.2018 ; Бюл. № 14, 2018 р.

Зібрання