Yacón and Scorzonera as functional enrichment of food

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The aim of this work was to determine the polysaccharides composition such non-traditional plant materials as Salsify and Yacón and enrichment of food with selected raw materials.

Опис

Ключові слова

polysaccharide, scorzonera, yacón, inulin, health, полісахарид, скорцонера, якон, інулін, здоров’я, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Bashta, A. Yacón and Scorzonera as functional enrichment of food / A. Bashta, N. Ivchuk, O. Bashta // Ukrainian Journal of Food Science. – 2015. – Volume 3. Issue 1. – PP. 13-22.

Зібрання