Yacón and Scorzonera as functional enrichment of food
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The aim of this work was to determine the polysaccharides composition such non-traditional plant materials as Salsify and Yacón and enrichment of food with selected raw materials.
Опис
Ключові слова
polysaccharide, scorzonera, yacón, inulin, health, полісахарид, скорцонера, якон, інулін, здоров’я, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Bashta, A. Yacón and Scorzonera as functional enrichment of food / A. Bashta, N. Ivchuk, O. Bashta // Ukrainian Journal of Food Science. – 2015. – Volume 3. Issue 1. – PP. 13-22.