Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30626
Назва: Yacón and Scorzonera as functional enrichment of food
Автори: Bashta (Sheremet), Alla
Ivchuk, Nadiya
Bashta, Oleksandr
Ключові слова: polysaccharide
scorzonera
yacón
inulin
health
полісахарид
скорцонера
якон
інулін
здоров’я
кафедра технології оздоровчих продуктів
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Bashta, A. Yacón and Scorzonera as functional enrichment of food / A. Bashta, N. Ivchuk, O. Bashta // Ukrainian Journal of Food Science. – 2015. – Volume 3. Issue 1. – PP. 13-22.
Короткий огляд (реферат): The aim of this work was to determine the polysaccharides composition such non-traditional plant materials as Salsify and Yacón and enrichment of food with selected raw materials.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30626
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ст_1.pdf180.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.