Технологія безглютенового хліба з використанням заквасок спонтанного бродіння

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Доведено доцільність використання заквасок спонтанного бродіння з борошна круп’яних культур у технології безглютенового хліба. Встановлено, що закваски здатні позитивно впливати на параметри технологічного процесу, показники якості напівфабрикатів та готових виробів порівняно з контрольним зразком.

Опис

Ключові слова

целіакія, безглютеновий хліб, борошно круп’яних культур, хімічний склад, закваски спонтанного бродіння, показники якості, інтенсифікація процесів, celiac disease, gluten free bread, cereal flour, chemical composition, spontaneous fermentation leaven, quality indicators, intensification of processes, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Михонік, Л. А. Технологія безглютенового хліба з використанням заквасок спонтанного бродіння / Л. А. Михонік, І. А. Гетьман // Товари і ринки – 2019. - № 1 (29) - С. 95-103.

Зібрання