Дослідження структурно-механічних характеристик кефіру різних торгових марок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Встановлено, що всі досліджувані кефіри відносяться до структурованих систем з чітко вираженою надмолекулярною коагуляційною структурою, для яких характерна міцність та пластичність.

Опис

Ключові слова

кефір, кисломолочні продукти, реологічні параметри, криві течії, структурно-механічні характеристики, кефир, кисломолочные продукты, реологические параметры, кривые течения, структурно-механические характеристики, kefir, milk products, rheology, flow curves, structural and mechanical characteristics, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

В. Дослідження структурно-механічних характеристик кефіру різних торгових марок / О. В. Подобій, Н. О. Стеценко, А. В. Попова, О. М. Мірошников // Харчова наука та технологія. – 2012. - № 4. – С. 105-108.

Зібрання