Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30989
Title: | Перспективи застосування адсорбентів кисню для зберігання харчових продуктів |
Authors: | Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна Сеньків, Михайло Миколайович Шутюк, Віталій Володимирович |
Keywords: | зберігання плоди овочі storage fruits vegetables кафедра технології консервування |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Бендерська, О. В. Перспективи застосування адсорбентів кисню для зберігання харчових продуктів / О. В. Бендерська, М. М. Сеньків, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 219. |
Abstract: | На кафедрі технології консервування національного університету харчових технологій досліджено вплив використання адсорбентів кисню на органолептичні та фізико-хімічні показники харчових напівфабрикатів та готових продуктів. Встановлено, що пакетик з поглиначем зменшує за 12…96 годин рівень вмісту кисню до менше 0,1 %, підтримує його рівень протягом декількох місяців. Поглинач кисню ефективний при широкому діапазоні коефіцієнта вмісту вологи в продукті - від 0,3 до 0,8 5%. The Department of Canning Technology of the National University investigated the influence of the use of oxygen adsorbents on organoleptic and physico-chemical indicators of food semi-finished products and finished products. It is found that the sachet with absorber reduces in 12...96 hours the level of oxygen content to less than 0,1 %, supports its level for several months. Oxygen absorber is effective at wide the moisture content of the product ranges from 0.3 to 0.85 %. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30989 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
20 1 Benderska MNK NUFT N 86 kafedra TK.pdf | 262.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.