Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30997
Title: | Використання пастоподібного концентрату з насіння амаранту в рибопереробному виробництві |
Authors: | Тищенко, Людмила Миколаївна Пилипчук, Оксана Станіславівна Шутюк, Віталій Володимирович |
Keywords: | амарант концентрат риба amaranth concentrate fish кафедра технології консервування |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Тищенко, Л. М. Використання пастоподібного концентрату з насіння амаранту в рибопереробному виробництві / Л. М. Тищенко, О. С. Пилипчук, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 229. |
Abstract: | В роботі розглянуто особливості використання пастоподібного концентрату з насіння амаранту в рибопереробному виробництві. На підставі вивчення органолептичних та фізико-хімічних показників якості та безпеки встановлені терміни придатності пастоподібного концентрату: 10 діб при температурі 4±2 °С, 60 діб при –18±2 °С. Отримані дані по харчовій цінності концентрату дозволяють використовувати його при виробництві комбінованих м'ясопродуктів. The peculiarities of the use of amaranth paste concentrate in fish processing are considered in the paper. Based on the study of organoleptic and physicochemical indicators of quality and safety, the shelf life of the paste concentrate was established: 10 days at 4 ± 2 ° C, 60 days at –18 ± 2 ° C. Obtained data on the nutritional value of the concentrate allow it to be used in the production of combined meat products. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30997 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
20 Tyshchenko MNK NUFT N 86.pdf | 261.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.