Використання пастоподібного концентрату з насіння амаранту в рибопереробному виробництві
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі розглянуто особливості використання пастоподібного концентрату з насіння амаранту в рибопереробному виробництві. На підставі вивчення органолептичних та фізико-хімічних показників якості та безпеки встановлені терміни придатності пастоподібного концентрату: 10 діб при температурі 4±2 °С, 60 діб при –18±2 °С. Отримані дані по харчовій цінності концентрату дозволяють використовувати його при виробництві комбінованих м'ясопродуктів.
The peculiarities of the use of amaranth paste concentrate in fish processing are considered in the paper. Based on the study of organoleptic and physicochemical indicators of quality and safety, the shelf life of the paste concentrate was established: 10 days at 4 ± 2 ° C, 60 days at –18 ± 2 ° C. Obtained data on the nutritional value of the concentrate allow it to be used in the production of combined meat products.
Опис
Ключові слова
амарант, концентрат, риба, amaranth, concentrate, fish, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Тищенко, Л. М. Використання пастоподібного концентрату з насіння амаранту в рибопереробному виробництві / Л. М. Тищенко, О. С. Пилипчук, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 229.