Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31014
Title: | Спосіб приготування закваски для виробництва пшенично - житнього хліба (Патент на корисну модель №139653) |
Authors: | Михонік, Лариса Анатоліївна Гетьман, Інна Анатоліївна |
Keywords: | борошно зеленої гречки закваска спонтанного бродіння пшенично - житній хліб харчова цінність green buckwheat flour spontaneous fermentation wheat - rye bread the nutritional value кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Патент 139653 UA, МПК A21D 8/00 (2019.01) Спосіб приготування закваски для виробництва пшенично - житнього хліба / Михонік Л. А., Гетьман І. А.; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ. – № u 201907395 ; заявл. 03.07.2019 ; опубл. 10.01.2020 ; Бюл. № 1, 2020 р. |
Abstract: | В патенті описано спосіб приготування закваски для виробництва пшенично-житнього хліба, до якої входить борошно зеленої гречки як поживне середовище. Описано специфіку проведення циклів розведення та виробничого, наведено показники якості готової закваски. The patent describes a method of making yeast for the production of wheat-rye bread, which includes flour of green buckwheat as a nutrient medium. The specifics of the breeding and production cycles are described, and the quality indexes of the finished leaven are given. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31014 |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
published_description.pdf | 161.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.