Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31014
Title: Спосіб приготування закваски для виробництва пшенично - житнього хліба (Патент на корисну модель №139653)
Authors: Михонік, Лариса Анатоліївна
Гетьман, Інна Анатоліївна
Keywords: борошно зеленої гречки
закваска спонтанного бродіння
пшенично - житній хліб
харчова цінність
green buckwheat flour
spontaneous fermentation
wheat - rye bread
the nutritional value
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2020
Citation: Патент 139653 UA, МПК A21D 8/00 (2019.01) Спосіб приготування закваски для виробництва пшенично - житнього хліба / Михонік Л. А., Гетьман І. А.; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ. – № u 201907395 ; заявл. 03.07.2019 ; опубл. 10.01.2020 ; Бюл. № 1, 2020 р.
Abstract: В патенті описано спосіб приготування закваски для виробництва пшенично-житнього хліба, до якої входить борошно зеленої гречки як поживне середовище. Описано специфіку проведення циклів розведення та виробничого, наведено показники якості готової закваски. The patent describes a method of making yeast for the production of wheat-rye bread, which includes flour of green buckwheat as a nutrient medium. The specifics of the breeding and production cycles are described, and the quality indexes of the finished leaven are given.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31014
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
published_description.pdf161.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.