Спосіб виробництва масляного бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 139186)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Спосіб виробництва масляного бісквітного напівфабрикату передбачає збивання яєць з цукром, додавання підігрітого до 30 °C вершкового масла, замішування тіста з введенням борошна попередньо змішаного з какао-порошком, формування, випічку та визрівання. Попередньо охолоджені до температури 6-8 °C яйця збивають з цукром протягом 6-8 хв. при частоті обертання робочого органу міксера 3-4 c-1, в ультразвуковому полі потужністю 0,4-0,8 кВт, при температурі 25-27 °C.

Опис

Ключові слова

бісквітний напівфабрикат, biscuit semi-finished product, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 139186 UA, МПК A21D 13/80 (2017.01) Спосіб виробництва масляного бісквітного напівфабрикату / Мирошник Ю. А., Доценко В. Ф. ; власник НУХТ. – u 2019 06220 заявл. 04.06.2019 ; опубл. 26.12.2019, Бюл. № 24, 2019 р.

Зібрання