Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3110
Title: Дослідження біологічно активних речовин при конвективному, кондуктивному і мікрохвильовому зневодненні сортів глоду
Other Titles: Studies of biologically active substances in the convective, conducted and microwave dehydration varieties of hawthorn
Authors: Дубковецький, Ігор Володимирович
Малежик, Іван Федорович
Євчук, Яна Валеріївна
Dubkovetskyy, Igor
Malezhik, Ivan
Yevchuk, Yana
Keywords: конвективне мікрохвильове і кондуктивне сушіння глоду
конвективная микроволновая и кондуктивная сушка боярышника
convective, micro-wave and conductive drying hawthorn
каротин
аскорбінова кислота та поліфенольні сполуки
аскорбиновая кислота и полифенольные соединения
carotene
ascorbic acid and polyphenolic compounds
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2012
Citation: Дубковецький, І. В. Дослідження біологічно активних речовин при конвективному, кондуктивному і мікрохвильовому зневодненні сортів глоду / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Наукові праці ОНАХТ. – 2012. – Вип. 41., Т. 1 – С. 87–92.
Abstract: Наведено результати зміни хімічного складу плодів глоду в процесі сушіння при різних параметрах.
Приведены результаты изменения химического состава плодов боярышника в процессе сушки при различных параметрах.
The results over of changes of chemical composition of garden-stuffs of hawthorn are brought in the process at different parameters.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3110
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Studies of biologically.pdf150.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.