Дослідження біологічно активних речовин при конвективному, кондуктивному і мікрохвильовому зневодненні сортів глоду
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено результати зміни хімічного складу плодів глоду в процесі сушіння при різних параметрах.
The results over of changes of chemical composition of garden-stuffs of hawthorn are brought in the process at different parameters.
The results over of changes of chemical composition of garden-stuffs of hawthorn are brought in the process at different parameters.
Опис
Ключові слова
конвективне мікрохвильове і кондуктивне сушіння глоду, convective, micro-wave and conductive drying hawthorn, каротин, аскорбінова кислота та поліфенольні сполуки, carotene, ascorbic acid and polyphenolic compounds, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Дубковецький, І. В. Дослідження біологічно активних речовин при конвективному, кондуктивному і мікрохвильовому зневодненні сортів глоду / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Наукові праці ОНАХТ. – 2012. – Вип. 41., Т. 1 – С. 87–92.