Дослідження біологічно активних речовин при конвективному, кондуктивному і мікрохвильовому зневодненні сортів глоду
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено результати зміни хімічного складу плодів глоду в процесі сушіння при різних параметрах.
The results over of changes of chemical composition of garden-stuffs of hawthorn are brought in the process at different parameters.
The results over of changes of chemical composition of garden-stuffs of hawthorn are brought in the process at different parameters.
Опис
Ключові слова
конвективне мікрохвильове і кондуктивне сушіння глоду, convective, micro-wave and conductive drying hawthorn, каротин, аскорбінова кислота та поліфенольні сполуки, carotene, ascorbic acid and polyphenolic compounds, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Дубковецький, І. В. Дослідження біологічно активних речовин при конвективному, кондуктивному і мікрохвильовому зневодненні сортів глоду / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Наукові праці ОНАХТ. – 2012. – Вип. 41., Т. 1 – С. 87–92.