Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31121
Title: Економіко-соціальні аспекти розвитку вітчизняної харчової промисловості
Authors: Кундєєва, Галина Олексіївна
Соломка, Ольга Миколаївна
Keywords: кафедра економічної теорії
харчова промисловість
державне регулювання економіки
економічна безпека
культура здоров’я
food industry
governmental regulation of economy
economic security
health culture
Issue Date: 2019
Citation: Кундєєва, Г. О. Економіко-соціальні аспекти розвитку вітчизняної харчової промисловості / Г. О. Кундєєва, О. М. Соломка // Перспективи розвитку обліку, контролю та фінансів в умовах інтеграційних і глобалізаційних процесів : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 20-річчю з дня заснування кафедри обліку та аудиту ХНТУСГ, 05 листопада 2019 р., м. Харків. – Харків : Стильна типографія, 2019. - Ч. 2. – С. 189-192.
Abstract: Досліджено сучасний стан та розвиток вітчизняної харчової промисловості, визначено її соціальне спрямування. Розкрито специфіку державного регулювання ринку харчових продуктів та проблему органічного та виваженого поєднання адміністративних і економічних методів державного регулювання. Запропоновано розширити важелі державного регулювання харчової промисловості соціально-культурними – формуванням культури здоров’я та здоров’язберігаючої поведінки людини, що забезпечить створення відповідного попиту на ринку продовольства.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31121
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Solomka_7.pdf155.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.