Економіко-соціальні аспекти розвитку вітчизняної харчової промисловості
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено сучасний стан та розвиток вітчизняної харчової промисловості, визначено її соціальне спрямування. Розкрито специфіку державного регулювання ринку харчових продуктів та проблему органічного та виваженого поєднання адміністративних і економічних методів державного регулювання. Запропоновано розширити важелі державного регулювання харчової промисловості соціально-культурними – формуванням культури здоров’я та здоров’язберігаючої поведінки людини, що забезпечить створення відповідного попиту на ринку продовольства.
Опис
Ключові слова
кафедра економічної теорії, харчова промисловість, державне регулювання економіки, економічна безпека, культура здоров’я, food industry, governmental regulation of economy, economic security, health culture
Бібліографічний опис
Кундєєва, Г. О. Економіко-соціальні аспекти розвитку вітчизняної харчової промисловості / Г. О. Кундєєва, О. М. Соломка // Перспективи розвитку обліку, контролю та фінансів в умовах інтеграційних і глобалізаційних процесів : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 20-річчю з дня заснування кафедри обліку та аудиту ХНТУСГ, 05 листопада 2019 р., м. Харків. – Харків : Стильна типографія, 2019. - Ч. 2. – С. 189-192.