Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31207
Title: Оптимізація процесу кріопротекції плодів та ягід перед заморожуванням
Authors: Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
Сімахіна, Галина Олександрівна
Keywords: ягоди
кріопротекція
заморожування
berries
cryoprotection
freezing
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 19-Jan-2019
Citation: Камінська, С. В. Оптимізація процесу кріопротекції плодів та ягід перед заморожуванням / С. В. Камінська, Г. О. Сімахіна // Ресурсо- та енергоощадні технологи виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності: матеріали Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 12 вересня 2019 p., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. - С. 22-24.
Abstract: Використання математичної моделі дозволяє розв'язати практичні задачі: знайти оптимальні параметри технологічного процесу, щоб досягти виробництво продукту найвищої якості. В нашому випадку підібрати оптимальну тривалість оброблення, створити комбінований кріопротектор, який забезпечить максимальне збереження вітаміну С при заморожуванні, а також прогноз зміни вмісту вітаміну С від зовнішніх чинників -зміни концентрації кріопротектор а та тривалості оброблення ягід. The mapping of a mathematical model allows us to associate practical problems: to find optimal process parameters to achieve product production of the highest quality- In our case, select the optimal processing time, create a combined cryoprotector that will maximize the preservation of Vitamin С at freezing, as well as the prediction of changes in vitamin С from external factors - changes the concentration of cryoprotectant and the duration of processing of berries.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31207
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf349.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.