Оптимізація процесу кріопротекції плодів та ягід перед заморожуванням

Ескіз

Дата

2019-01-19

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Використання математичної моделі дозволяє розв'язати практичні задачі: знайти оптимальні параметри технологічного процесу, щоб досягти виробництво продукту найвищої якості. В нашому випадку підібрати оптимальну тривалість оброблення, створити комбінований кріопротектор, який забезпечить максимальне збереження вітаміну С при заморожуванні, а також прогноз зміни вмісту вітаміну С від зовнішніх чинників -зміни концентрації кріопротектор а та тривалості оброблення ягід. The mapping of a mathematical model allows us to associate practical problems: to find optimal process parameters to achieve product production of the highest quality- In our case, select the optimal processing time, create a combined cryoprotector that will maximize the preservation of Vitamin С at freezing, as well as the prediction of changes in vitamin С from external factors - changes the concentration of cryoprotectant and the duration of processing of berries.

Опис

Ключові слова

ягоди, кріопротекція, заморожування, berries, cryoprotection, freezing, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Камінська, С. В. Оптимізація процесу кріопротекції плодів та ягід перед заморожуванням / С. В. Камінська, Г. О. Сімахіна // Ресурсо- та енергоощадні технологи виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності: матеріали Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 12 вересня 2019 p., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. - С. 22-24.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced