Вторинні рослинні речовини доцільно використовувати в харчовій промисловості та інших галузях народного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Охарактеризовано найважливіші вторинні рослинні речовини: глікозиди, алкалоїди, біофлавоноїди тощо. Показана їх значна роль у харчовій промисловості. Characterized the most important secondary plant compounds: glycosides, alkaloids, bioflavonoids and other. Shown to be a significant role in the food industry.

Опис

Ключові слова

вторинні рослинні речовини, харчова промисловість, вторичные растительные вещества, пищевая промышленность, secondary plant compounds, food industry, кафедра екологічної безпеки та охорони праці

Бібліографічний опис

Левандовський, Л. В.Вторинні рослинні речовини доцільно використовувати в харчовій промисловості та інших галузях народного господарства / Л. В. Левандовський, Н. В. Левітіна, Н. О. Бублієнко // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 3. - С. 18-19.

Зібрання