Особливості вибору заквашувальних та ферментних препаратів при виробництві м’яких сирів з козиного молока

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Н а ф ізико-хімічні, органолептичні показники м ’якого сиру із козиного молока, а також, його консистенцію та втрати ж иру в сироватку, впливаю ть вид, властивості та склад використаних у виробництві закваш увальної мікроф лори та м олокозсідальних препаратів. У досконалення технології сирів м ’яких з козиного молока з прянощ ами потребує наукових дослідж ень з метою обґрунтування вибору заквасочних та молокозсідальних препаратів.

Опис

Ключові слова

сир, козине молоко, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Корольчук, І. Особливості вибору заквашувальних та ферментних препаратів при виробництві м’яких сирів з козиного молока / Ірина Корольчук, Наталія Ющенко, Ульяна Кузьмик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ. – Ч. 1. – С. 306.