Особливості вибору заквашувальних та ферментних препаратів при виробництві м’яких сирів з козиного молока
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Н а ф ізико-хімічні, органолептичні показники м ’якого сиру із
козиного молока, а також, його консистенцію та втрати ж иру в сироватку, впливаю ть
вид, властивості та склад використаних у виробництві закваш увальної мікроф лори та
м олокозсідальних препаратів. У досконалення технології сирів м ’яких з козиного
молока з прянощ ами потребує наукових дослідж ень з метою обґрунтування вибору
заквасочних та молокозсідальних препаратів.
Опис
Ключові слова
сир, козине молоко, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Корольчук, І. Особливості вибору заквашувальних та ферментних препаратів при виробництві м’яких сирів з козиного молока / Ірина Корольчук, Наталія Ющенко, Ульяна Кузьмик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ. – Ч. 1. – С. 306.