Збереження якості плодів і ягід в післязбиральний період

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Камінська, С. В. Збереження якості плодів і ягід в післязбиральний період / С. В. Камінська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 23.

Анотація

Для зберігання непридатні як передчасно так і пізно зібрані плоди. Для транспортування на значні відстані ягоди знімають з плодоніжками, без нанесення механічних травм, поміщують у плоскі кошики і в них транспортують до місця сортування і пакування.Товарна обробка складається з сортування, калібрування, упакування в тару, маркування. Both prematurely and late harvested fruits are unsuitable for storage. For transportation over long distances berries are removed with stalks, without causing mechanical injuries, placed in flat baskets and transported to the place of sorting and packaging. Commodity processing consists of sorting, calibration, packaging, marking.

Опис

Ключові слова

заморожування, ягоди, freezing, berries, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис