Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31354
Title: Спосіб виробництва м’ясних паштетів (Патент на винахід № 108952)
Authors: Ястреба, Юлія Анатоліївна
Пасічний, Василь Миколайович
Юрчишина, Людмила Микитівна
Похитон, Оксана Олексіївна
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
ягоди журавлини
вуглеводний препарат
м’ясний паштет
cranberries
carbohydrate
meat pate
Issue Date: 2015
Citation: Патент України на винахід № 108952 UA, МПК A23L 1/317 (2006.01). Спосіб виробництва м’ясних паштетів / Ястреба Ю. А., Пасічний В. М., Юрчишина Л. М., Похитон О. О. ; патентовласник Національний університет харчових технологій. – № а201403283 ; заявл. 31.03.2014 ; опубл. 25.06.2015, Бюл. № 12 2015.
Abstract: Винахід належить до м'ясної промисловості і може бути використаний при виготовленні м'ясних паштетів, в тому числі консервів паштетних. В основу винаходу поставлена задача створення способу виробництва м'ясних паштетів шляхом зміни складу компонентів, яка б забезпечила: підвищення біологічної та харчової цінності, збагачення органічними кислотами, пектиновими речовинами, вітамінами, мінеральними речовинами рослинного походження; покращення органолептичних, функціонально-технологічних, структурно-механічних властивостей готової продукції. The invention relates to the meat industry and can be used in the manufacture of meat pates, including canned pates. The invention is based on the task of creating a method for the production of meat pate by changing the composition of the components, which would provide: increase biological and nutritional value, enrichment with organic acids, pectin, vitamins, minerals of plant origin; improvement of organoleptic, functional-technological, structural-mechanical properties of finished products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31354
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
108952-18.pdf165.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.