Експериментальне дослідження пароутворення в киплячих цукрових розчинах та утфелях

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Для вивчення механізму кипіння у великому об’ємі в умовах природної циркуляції в цукрових розчинах та утфедях при атмосферкому і зниженому тиску а також для виявлення основних закономірностей та особливостей процесу в цих умовах автори виготовили експериментальну установку, яка дає можливаість вивчати механізм пароутворення та тепловіддачі для виявлення фізичної картини пароцесу і факторів, що визначають його інтенсивність а також визначити вплив просторово-часових та фізичних параметрів бульбашки на коефіцієнт тепловіддачі від гріючої стінки до киплячого цукрового розчину та утфелю.

Опис

Ключові слова

кипіння, великий об'єм, цукор, розчин, утфель, кипение, большой объем, сахар, раствор, boiling, large volume, sugar, solution, massecuite, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Кулінченко, В. Р. Експериментальне дослідження пароутворення в киплячих цукрових розчинах та утфелях / В. Р. Кулінченко, В. Т. Гаряжа // Харчова промисловість. - 2012. - № 16. - С. 143–148.

Зібрання