Експериментальне дослідження пароутворення в киплячих цукрових розчинах та утфелях

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Для вивчення механізму кипіння у великому об’ємі в умовах природної циркуляції в цукрових розчинах та утфедях при атмосферкому і зниженому тиску а також для виявлення основних закономірностей та особливостей процесу в цих умовах автори виготовили експериментальну установку, яка дає можливаість вивчати механізм пароутворення та тепловіддачі для виявлення фізичної картини пароцесу і факторів, що визначають його інтенсивність а також визначити вплив просторово-часових та фізичних параметрів бульбашки на коефіцієнт тепловіддачі від гріючої стінки до киплячого цукрового розчину та утфелю.

Опис

Ключові слова

кипіння, великий об'єм, цукор, розчин, утфель, кипение, большой объем, сахар, раствор, boiling, large volume, sugar, solution, massecuite, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Кулінченко, В. Р. Експериментальне дослідження пароутворення в киплячих цукрових розчинах та утфелях / В. Р. Кулінченко, В. Т. Гаряжа // Харчова промисловість. - 2012. - № 16. - С. 143–148.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced