Процес нанофільтрації молочної сироватки
Вантажиться...
Дата
2007
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті представлено обґрунтування доцільності використання молочної сироватки, для отримання цінних її компонентів – білків та лактози. Представлені експериментальні дані дослідження процесу нанофільтрації молочної сироватки.
This paper presents the rationale for the use of whey to obtain valuable components - protein and lactose. Experimental research of data nanofiltration whey.
Опис
Ключові слова
нанофільтрація, молочна сироватка, nanofiltration, milk whey, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Процес нанофільтрації молочної сироватки / А. І. Українець, В. Г. Мирончук, І. О. Грушевська [та інші] // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2007. - Вип. 17, Т. 1. - С. 138-142.