Процес нанофільтрації молочної сироватки
Дата
2007
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті представлено обґрунтування доцільності використання молочної сироватки, для отримання цінних її компонентів – білків та лактози. Представлені експериментальні дані дослідження процесу нанофільтрації молочної сироватки.
This paper presents the rationale for the use of whey to obtain valuable components - protein and lactose. Experimental research of data nanofiltration whey.
Опис
Ключові слова
нанофільтрація, молочна сироватка, nanofiltration, milk whey, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Процес нанофільтрації молочної сироватки / А. І. Українець, В. Г. Мирончук, І. О. Грушевська [та інші] // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2007. - Вип. 17, Т. 1. - С. 138-142.