Investigation of chemical transformations in corn oil during the heat treatment

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра харчової хімії, кукурудзяна олія, ЯМР спектроскопія, термічне розкладання олії, жирнокислотний склад, жирні кислоти, corn oil, NMR spectroscopy, thermal decomposition of oil, fatty-acid composition, fatty acids

Бібліографічний опис

Korobka, Y. Investigation of chemical transformations in corn oil during the heat treatment / Y. Korobka, S. Kovaleva // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : proceeding of the 86 International scientific conference of young scientists and students, 2–3 April 2020. – Kyiv : NUFT, 2020. – P. 38.