Основи гідравліки

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1997

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Навчальний посібник містить загальні рекомендації до прове¬дення лабораторного практикуму та лабораторні роботи з основ гідравліки, гідромеханічних, теплових і масообмінних процесів та апаратів харчових виробництв. Наведено характеристики лабораторних навчальних установок і основного обладнання.

Опис

Ключові слова

Бернуллі, Рейнольдс, опори тертя, насос, витікання, Bernulli, Reynol'ds, supports of friction, pump, profluvium, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Основи гідравліки / І. Ф. Малежик, В. Р. Кулінченко, О. П. Ніколаєв, П. С. Циганков та ін. // Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум : навчальний посібник. – Київ : ІЗМН, 1997. – С. 3–51.

Зібрання