Основи гідравліки
Файли
Дата
1997
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Навчальний посібник містить загальні рекомендації до прове¬дення лабораторного практикуму та лабораторні роботи з основ гідравліки, гідромеханічних, теплових і масообмінних процесів та апаратів харчових виробництв. Наведено характеристики лабораторних навчальних установок і основного обладнання.
Опис
Ключові слова
Бернуллі, Рейнольдс, опори тертя, насос, витікання, Bernulli, Reynol'ds, supports of friction, pump, profluvium, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Основи гідравліки / І. Ф. Малежик, В. Р. Кулінченко, О. П. Ніколаєв, П. С. Циганков та ін. // Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум : навчальний посібник. – Київ : ІЗМН, 1997. – С. 3–51.