Основи гідравліки

Ескіз

Дата

1997

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Навчальний посібник містить загальні рекомендації до прове¬дення лабораторного практикуму та лабораторні роботи з основ гідравліки, гідромеханічних, теплових і масообмінних процесів та апаратів харчових виробництв. Наведено характеристики лабораторних навчальних установок і основного обладнання.

Опис

Ключові слова

Бернуллі, Рейнольдс, опори тертя, насос, витікання, Bernulli, Reynol'ds, supports of friction, pump, profluvium, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Основи гідравліки / І. Ф. Малежик, В. Р. Кулінченко, О. П. Ніколаєв, П. С. Циганков та ін. // Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум : навчальний посібник. – Київ : ІЗМН, 1997. – С. 3–51.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced