Макаронні вироби підвищеної харчової цінності (Патент на корисну модель № 143119)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Макаронні вироби підвищеної харчової цінності містять борошно пшеничне вищого ґатунку, порошок плодоовочевої сировини, воду. Як порошок плодоовочевої сировини містять порошок лушпиння цибулі.

Опис

Ключові слова

макаронні вироби, харчова цінність, pasta, nutritional value, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 143119 UA, МПК А23L7/100 (2020.01) Макаронні вироби підвищеної харчової цінності / Дричик М. Ю., Чорна А. І. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u202000877 ; заявл. 12.02.2020 ; опубл. 10.07.2020, Бюл. № 13, 2020 р.

Зібрання